A zene szabaddá tesz!

Te tudsz valami jó zenét?

Ma 2021. április 13. Kedd van. Boldog névnapot kívánok Ida nevű hallgatóimnak!
  • Válogass zenéim közül!
  • Mi a kedvenc zenéd?

Magamról!

László Attila vagyok.
1977.10.22-n születtem Nagykanizsán, és jelenleg is itt, e szép városban lakom.
170 cm magas, (a sunyi mérleg szerint) 70 kg-os, zöld szemű, s sötétbarna hajú férfiú vagyok.
Immáron több mint 5 éve vannak megbízható, kedves barátaim, akik segítenek nekem a Slágerek gyűjtésében és válogatásában!

A Zene: életem fontos része.

Zsenge ifjúkoromban még a régebbi időkből, az 1960-as, '70-es és '80-as évekből származó „fekete barázdás lemezek“-et hallgattam, gyönyörű sercegően, pattogóan remek muzsikákat.
Azután a '80-as években berobbant „kazetta-rágcsáló“, vagyis a Walkman lógott az övemen unos-untalan ontva a dallamokat (és nyújtva a szalagokat) magából.

Bár szerettük mind a bakelitet, mind a magnót, de azért mi, zeneőrültek igencsak örvendeztünk, mikor a '90-es évek elején megjelent a CD-lemez. Itt a minőségi ugrás már kézzel foghatóvá vált. Az évtized végére pedig a lemezek és gyári nyomások is elérték a megbízható szintet, az árak leestek, mi pedig végre élvezhettük a hibátlanul csillogó stúdió-hangzást.

Innentől napjainkig gyűjtögettem és gyűjtögetem a slágereket. Ismerem, mik voltak régen a népszerűek (, s hallgathatóak), és azokat szeretném, és fogom nektek bemutatni.

Saját készítésű kis Műsort készítgetek, melyben igyekszem minél inkább kedvetekre tenni. Kérlek bennetek, ha bármihez kedvetek támadna, rég hallottátok vagy csak kedves valamiért a fületeknek, szíveteknek, ne habozzatok: kérjétek tőlem bátran, s én máris sugárzom az éteren át Hozzátok!

Unod a hétköznapokat? Többre vágysz? A zene se szerepel a napjaidban? Jó helyen jársz! Itt megkaphatod, amit szeretnél! Chat-elj, találj barátokat, találj rá a zenéidre!

Lehetőséged van zenét kérni tőlem: annyi a dolgod, hogy megírod nekem!

Észrevételed van, hát ne habozz, oszd meg velem! Ha tudok, segítek! Ha akár csak egy számra van szükséged, akkor is jó ajtón kopogtatsz!